Με μεγάλη χαρά και τιμή σας παρουσιάζουμε την λίστα των ειδικών καλεσμένων που θα παρευρίσκονται στο RUN Thessaloniki IV: AnimeCon. Καλλιτέχνες που έχουν εργαστεί με δημοφιλή studio τόσο της anime & manga, όσο και της gaming βιομηχανίας, αλλά και καλλιτέχνες οι οποίοι έχουν διαπρέψει στην ανεξάρτητη σκηνή! Ετοιμαστείτε να βγείτε φωτογραφία με τους καλλιτέχνες, να σας υπογράψουν αυτόγραφα, αλλά και να αποκτήσετε αποκλειστικά art prints που θα δημιουργήσουν ζωντανά μπροστά σας.

Καλεσμένη #1: Yishan LiΗ manga artist, Yishan Li θα επισκεφτεί για πρώτη φορά την Ελλάδα στο RUN Thessaloniki IV: AnimeCon και επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις για όλους τους επισκέπτες της εκδήλωσης. Η γνωστή καλλιτέχνης του Paradox Girl και The Clique εργάζεται πλέον για την Dark Horse σ την σειρά Buffy: The High School Years. Μην χάσετε την μοναδική ευκαιρία να γνωρίστε από κοντά την manga artist Yishan Li, να συζητήστε μαζί της και να αποκτήσετε αποκλειστικά posters και art prints!

Καλεσμένος #2: Nicolas Sauge

 

Ο Nicolas Sauge από την Γαλλία έχει δουλέψει σε πολλά projects, τόσο σε animation όσο και σε manga και comic. Αυτήν την στιγμή εκδίδει την προσωπική του δουλειά Golam από τον εκδοτικό οίκο Editions Lombard, που έχει γίνει hit στην Γαλλία και είναι κατάλληλο τόσο για παιδιά, όσο και για ενήλικες. Το ιδιαίτερο στυλ του Nicolas Sauge συνδυάζει την manga αισθητική με τον cartoon χρωματισμό και τα έντονα χρώματα του Γαλλικού animation! Βρείτε τον δημιουργό του Golam για πρώτη φορά στο RUN Thessaloniki IV: AnimeCon και συζητήστε μαζί του για την τεχνική του animation, την manga αισθητική του Golam και γνωρίστε το έργο από κοντά!

Καλεσμένος #3: Luis Figueiredo

Ο Luis Figueiredo Art έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα ως special guest του RUN Thessaloniki IV: AnimeCon. Ο Luis έχει εργαστεί τόσο στην βιομηχανία των manga & comics, όσο και στον χώρο του animation έχοντας συνεργασίες με γνωστά studios παραγωγής anime. Τα art works του είναι πασίγνωστα online και η shonen manga αισθητική του είναι από τις πιο διαδεδομένες. Ο Luis θα παρουσιάσει τα έργα του στο RUN Thessaloniki IV: AnimeCon, θα μπορείτε να αποκτήσετε τους original τίτλους του από το stand του και φυσικά θα μιλήσει για την συνεργασία με την ομάδα Mangatellers πάνω στο R.u.N. Volume #2 ως επίσημος σκιτσογράφος του δεύτερου τόμου. Μην χάσετε αυτήν την μοναδική ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά τον Luis και τους υπόλοιπους special guests της εκδήλωσης.

 

Connect

Starguests