Τοποθεσία

Το RUN Thessaloniki IV: AnimeCon θα λάβει μέρος σε ένα από τα μεγαλύτερα και πιο γνωστά συνεδριακά κέντρα της Ελλάδος, το “Ιωάννης Βελλίδης” ή αλλιώς γνωστό και ως “Βελλίδειο”.

Διαθέσιμες Δυνατότητες πρόσβασης στο συνεδριακό κέντρο:

Με λεωφορείο:

Η πρόσβαση στο συνεδριακό κέντρο “Ιωάννης Βελλίδης” είναι δυνατή με τις λεωφορειακές γραμμές επί της Λεωφόρου Στρατού 7, 10, 11, 12, 27, 28, 31, 58 στην στάση ΜΟΥΣΕΙΑ. Η στάση είναι μόλις 153μ μακριά από την είσοδο του συνεδριακού κέντρου.

Με Ι.Χ.:

Το συνεδριακό κέντρο “Ιωάννης Βελλίδης” βρίσκεται στο κέντρο της πόλης της Θεσσαλονίκης επί της Λεωφόρου Στρατού & 3ης Σεπτεμβρίου, ακριβώς δίπλα από την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Δίνεται η δυνατότητα χώρου στάθμευσης σε ιδιωτικό υπόγειο parking παραπλεύρως του κτηρίου.

Πρόσβαση ΑμεΑ:

Η κύρια εξωτερική είσοδος δεν είναι προσβάσιμη για ΑμεΑ (διαθέτει μόνο σκάλα) και βρίσκεται επί της Λεωφόρου Στρατού. Υπάρχει δεύτερη εξωτερική είσοδος παραπλεύρως της κύριας. Η δευτερεύουσα είσοδος είναι προσβάσιμη για ΑμεΑ (διαθέτει ράμπα & σκάλα) και βρίσκεται επί της οδού Γ' Σεπτεμβρίου.

Δυνατότητες Εκθεσιακού Χώρου:

Ο εκθεσιακός χώρος μπορεί να φιλοξενήσει πάνω από 3.000 επισκέπτες, διαθέτει έναν εξαιρετικό εξοπλισμό κλιματισμού και εξαερισμού και σύνδεση WiFi.

Connect