Είσαι σκιτσογράφος? Σχεδιάζεις manga? Το πάθος σου είναι anime fan art? Αν η απάντηση είναι ΝΑΙ, τότε το Manga Artist Alley είναι για εσένα! Στο RUN Thessaloniki IV: Anime Con δίνεται η δυνατότητα στους επίδοξους mangaka να έρθουν σε επαφή με το κοινό, να προωθήσουν και να πουλήσουν τα έργα τους και να γνωρίσουν άτομα που μοιράζονται το ίδιο πάθος με αυτούς!

Προσοχή: Επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες, θα τηρηθεί αυστηρή χρονολογική σειρά αιτήσεων.

Αν σε ενδιαφέρει συμπλήρωσε την online αίτηση παρακάτω και λάβε μέρος στο Manga Artist Alley.

 1. Πώς μπορώ να κλείσω stand ως artist?
  Συμπληρώνεις την online φόρμα πιο κάτω. Η αίτηση σου θα περάσει από έλεγχο και αν γίνει αποδεκτή θα ενημερωθείς μέσω mail.
 2. Τί μέγεθος είναι το τραπέζι του artist stand?
  Το τραπέζι έχει διάσταση: 80Χ60Χ74 (μΧπλΧυψ) .
 3. Μπορώ να φέρω δικό μου τραπέζι.
  Όχι, όλα τα τραπέζια τα προμηθεύεστε στο RUN Thessaloniki IV: Anime Con
 4. Υπάρχει δυνατότητα τοίχους πίσω από τα stands, ώστε ο κάθε artist να τον διακοσμήσει με τα έργα του?
  Ναι. Όλα τα stands έχουν τοίχο πίσω και μπορεί ο κάθε καλλιτέχνης να τα διακοσμήσει με τα έργα του. Απαγορεύεται ΑΥΣΤΗΡΑ το κάρφωμα και η χρήση ζιλοτέιπ. Επιτρέπεται μόνο το BlueStick.
 5. Πόσες καρέκλες έχει το artist stand?
  Κάθε stand συνοδεύεται από μία καρέκλα. Σε περίπτωση που ο καλλιτέχνης χρειαστεί παραπάνω καρέκλες μπορεί να επικοινωνήσει με την διεύθυνση και να του παρέχουν παραπάνω καρέκλες με ένα extra κόστος.
 6. Μπορώ να μοιραστώ το stand με έναν ακόμα artist?
  Όχι. Κάθε artist προμηθεύεται ένα μοναδικό stand. Σε περίπτωση που οι καλλιτέχνες αποτελούν ομάδα, τότε στην online φόρμα προσθέτουν παραπάνω εξοπλισμό.
 7. Ως καλλιτέχνης στο Manga Artist Alley, χρειάζεται να αγοράσω και εισιτήριο?
  Όχι. Αν η αίτηση του καλλιτέχνη γίνει αποδεκτή, τότε λαμβάνει δωρεάν εισιτήριο για την εκδήλωση.
 8. Αν έχω βοηθούς μαζί μου, πρέπει να πληρώσουν και αυτοί?
  Ναι. Βοηθοί και φίλοι καλλιτεχνών, πληρώνουν κανονικά το εισιτήριο της εκδήλωσης.
 9. Ως καλλιτέχνης μπορώ να χρησιμοποιήσω το parking ελεύθερα?
  Επιτρέπεται η στάθμευση Ι.Χ. μόνο την ημέρα στησίματος 31/9/2016.
 10. Μπορώ να διακοσμήσω το stand μου όπως εγώ επιθυμώ.
  Ναι. Ο κάθε καλλιτέχνης έχει το δικαίωμα να διακοσμήσει το stand του όπως επιθυμεί. Απαγορεύεται ΑΥΣΤΗΡΑ το κάρφωμα και το ζιλοτεϊπ. Οποιαδήποτε ζημιά γίνει σε εξοπλισμό επιβαρύνει τον καλλιτέχνη και μόνο.
 11. Μπορώ να φέρω το δικό μου κάλυμμα τραπεζιού?
  Ναι. Οι καλλιτέχνες μπορούν να φέρουν τα δικά τους καλύμματα. Το stand που παρέχεται στο RUN Thessaloniki IV: AnimeCon δεν συμπεριλαμβάνει καλύμματα.
 12. Μπορώ να αφήσω τα πράγματα μου στο χώρο του RUN Thessaloniki IV?
  Παρακαλούμε να παίρνετε μαζί σας τα πράγματα όταν φεύγετε από τον χώρο της εκδήλωσης. Το RUN Thessaloniki IV: AnimeCon δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε κλοπή ή καταστροφή αντικειμένου του καλλιτέχνη.
 13. Αν έχετε κάποια ερώτηση που δεν έχει απαντηθεί από την λίστα παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο info@runthessaloniki.gr

Εφόσον συμπληρώσετε την αίτηση και την αποστείλετε ακολουθώντας τα βήματα που σας δίνονται, θα αποσταλεί στο mail σας, η επιβεβαίωση της παραγγελίας μαζί με τις απαραίτητες πληροφορίες για την πληρωμή. Η ενοικίαση του stand ολοκληρώνεται μετά την εξόφληση του ποσού. Σε περίπτωση που δεν εξοφληθεί το ποσό σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, τότε ακυρώνεται η παραγγελία.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Connect